Прочитај ми чланак

СКАНДАЛОЗНО Документа са монтираног процеса против Милована Бркића

0

Познати новинар Милован Бркић, уредник магазина "Таблоид" је ухапшен 15. маја у касним вечерњим сатима у свом стану, јер је током протеста испред Скупштине у преносу уживо на јутјуб каналу Србин.инфо оштро критиковао и захтеве опозиције и Александра Вучића.

Није рекао ништа што није говорио годинама током бројних наступа на јутјуб каналима (пошто је забрањен на режимским и тзв. опозиционим ТВ каналима), али је овога пута брутално ухапшен, бачен на колена док су му претресали стан, па спроведен са лисицама на рукама у полицијском аутомобилу од стране рођеног брата Горана Весића.
 

Иако је свима јасно да старији новинар од 67 година, тешко урушеног здравља (тежак дијабетичар) не представља баш никакву опасност по безбедност било ког пребогатог СНС функционера на челу са Александром Вучићем који има у рукама све полуге моћи, Бркић је ухапшен и притворен на крајње нехуман начин.
 
Много бруталније се са познатим новинарем урушеног здравља поступало него са дилерима дроге, убицама, криминалцима и осталима „познатим полицији“.
 
Режимски и тзв. независни медији удружено ћуте о овом скандалозном хапшењу веома познатог новинара Милована Бркића, као и Независно удружење новинара Србије (НУНС), чији је Бркић оснивач!
 
Сви доприносе мрклом медијском мраку у Србији и труде се да сакрију од света и домаће јавности да Вучићев режим хапси новинаре (док редовно извештавају о хапшењима новинара широм света).
 
 
Погледајте документа из овог скандалозног случаја, на основу којих се види како се монтирају процеси против политичких противника Александра Вучића.