Прочитај ми чланак

НЕЋЕ ДА ПРИЧА О ПАРАМА ИЗ БУЏЕТА: Уредник ‘Информера’ бежи од уредника Србин.инфо!

0

„Да ли добијате новaц од локалних власти у Србији, за пи-ар текстове? Одговорите само са да или не?”, упитао је уредник Србин.инфо, Дејан Петар Златановић, уредника Информера Драган Ј. Вучићевић. „Не знам о чему причати и ко сте ви?”, одговорио је Вучићевић, иако му се Дејан Петар Златановић, пет минута раније представио.

Данас је на Теразијама, у просторијама Савеза за Србију организована конференцију за медије, на којој су представљене 10 политичких организација и група грађана које су приступали овом опозиционом савезу.

Нове чланове представиио је Драган Ђилас, председавајући Председништва Савеза за Србију у новембру, а конференцији су присуствовали и Бошко Обрадовић, Борко Стефановић и други лидери као и представници нових чланова Савеза за Србију.

Међутим, Драган Ј. Вучићевић одмах је, постављајући на агресиван начин своја питања, онемогућио да се нормално заврши овај скуп за медије.

„Зашто хоћете да ме хапсите?”, понављао је своје питање непрестано г. Ђиласу, иако му је одговорио један од лидера СЗС  да због лажи и клевета о њему, у Информеру и на ТВ Пинку, а што је суд својим првостепеним и правоснажним одлукама потврдио, он више не даје изјаве за те прорежимске медијске куће.

Након тога је Вучићевић, са новинарима из осталих режимских медија направио импровизовану конферецију за штампу где је устврдио да је „Информер” приватни медиј, те да од државе не добија пара.

Убрзо, подстакнут таквим одговором Драгана Ј. Вучићевића, уредник Србин.инфо и Центра, Дејан Петар Златановић поставио је кратко и јасно питање уреднику Информера:

„Да ли добијате новac од локалних власти у Србији, за пи-ар текстове? Одговорите само са да или не?”

„Не знам о чему причати и ко сте ви?”, одговорио је Вучићевић, иако му се Дејан Петар Златановић пет минута раније представио, наставивши:

„Не желим да одговарам на Ваше питање, одговорићу Вам када закажете интервју”, одговорио је уредник Информера, по изгледу желећи да се пре тога консултује са својим правним тимом и књиговодством.

А шта је било даље и како је бежећи од Златановића први човек приватног листа Инфоремер одбио да каже да ли добија паре од локалних самоуправа у Србији, погледајте  у видео клипу горе.

Такође, погледајте и у вконтакт објави испод како су локалне власти давале новац Инрормеру за пи-ар текстове.

 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!