Прочитај ми чланак

СИРОТИЊО ЦРКНИ Овако изгледа вила Вучићевог Милана Радоичића на језеру Газиводе

0

Тзв. косовска полиција обавила је претрес имовине бившег потпредседника Српске листе Милана Радоичића, који је организовао "акцију" у селу Бањска у којем је страдало четворо људи. Министар косовске полиције Џељај Свећља објавио је видео снимак унутрашњости Радоичићеве виле на обали језера Газиводе и том приликом га назвао Паблом Ескобаром региона.

„Терористички напад са којим се суочила тзв. косовска полиција у селу Бањска, биће детаљно и до краја истражен. Косовска полиција је у складу са судским налогом, данас извршила рацију стана Милана Радојчића, његове виле на Ујманском језеру“, написао је Свећља на свом Фејбук профилу, преноси Нова.рс.

„Чак и по сликама које се могу видети, очигледно је да ово није никакав „борац за слободу“ већ Пабло Ескобар региона. Под маском браниоца грађана он и његови сарадници постали су мултимилионери на штету закона, државе и других грађана. Стога је неопходно да се истражи место злочина свих ових година на северу земље уз сву имовину терористичке групе“, рекао је Свећља.