ШЕФ МИЛОВЕ ПОЛИЦИЈЕ провоцирао вернике: Изашао на терасу док је пролазила литија

0

Док Подгорицом шета река људи која је устала у одбрану светиња, директор Управе полиције Веселин Вељовић провоцира народ.

Да ли из ината, страха, убеђења или по наредби, он је на свој балкон поставио заставу Црне Горе и посматрао учеснике литије док су мирно шетали.

Овим потез је сам по себи довољно дрзак и безобразан, али када то ради директор полиције, онда је и порука коју шаље маси људи на улици посебна. 

Имајући у виду да је свестан због чега су се људи окупили, он је решио да им поручи да он, а самим тим и институција коју он представља, није уз свој народ. Са таквим директором полиције, јасно је да народ не може да се осећа безбедно, па не чуди њихова истрајност и упорност да одбране оно што им друге институције у тој држави отимају.

Подсетимо, у Подгорици се данас одржава Светосимеонски сабор, у част Светог Симеона Мироточивог – Стефана Немање, а литију улицама Подгорице, која је почела око подне, предводи митрополит кијевски Онуфрије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!