Прочитај ми чланак

Сценарио постепене десрбизације пресељава се са КиМ у РС,а ускоро ће и у Војводину

0

Укидање Дана Републике Српске (9. јануар) почетак је неутралисања њене државности и суверености

Насловна страна таблоида „Ало“ о „Првом свесрпском сабору“ (Извор: Снимак екрана)

Једно од достигнућа Вучићевог „свесрпског сабора“ је укидање Дана Републике Српске (9. јануар), што је почетак неутралисања њене државности и суверености. Сличним новитетима ће се током наредних година босански Срби стављати под власт муслиманског Сарајева, а одатле ће се уз подршку Запада вршити све већи притисци да се одрекну имена, писма, језика, вере и других националних одлика. Сценарио постепене десрбизације пресељава се са Косова у Републику Српску, а ускоро ће и у Војводину и Рашку област (Санџак).

И то све уз заставе, патриотске песме, фолклор, што је перверзија осмишљена на Западу, а на коју је Вучић пристао јер је прошао кроз њихове контраиницијацијске обреде. Он одавно не постоји као аутономна личност, већ следбеник западне окултне олигархије и одемоњени људски аутомат који реализује њихов план и програм, глумећи да то чини у корист Срба и Србије.

Прилажем коментар Душана Митрића поводом феномена најгрђих издаја праћених патриотским фештама, што он објашњава овако:

„То је сатанизам, обрће се крст наопако, врлине се проглашавају за мане, а мане за врлине и ради се сад већ директно супротно од онога што сатанисти сви редом кажу. Ако каже да помаже он одмаже, ако каже да лечи он убија, кажу да су патриоте, а нема већих непријатеља, промовишу патриотизам, а Србија никад окупиранија на свим могућим пољима, на све могуће и немогуће начине, кажу да врше геоинжењеринг да смање загревање планете, а запрашивањем металима заправо праве ефекат стаклене баште итд. Политичари и сви редом увис на тој пирамиди су опасни уништитељи и прави практични сатанисти. Србија је под њиховим најјачим нападом.“