Прочитај ми чланак

Самохрана мајка граби парадајз: Издржавају ме родитељи, увек ћу бити за Вучића!

0

На Твитеру је данас освануо снимак Лесковчанке која је са дететом дошла да се граби за бесплатни парадајз у овом граду јер, како тврди, нема никакве изворе прихода и не може да га приушти у маркетима ни на пијаци.

Како је објаснила у снимку који је објавио познати твитераш Иван Крстић, ова млађа жена је самохрана мајка, која је без посла, без оствареног права на социјалну помоћ и живи на рачун својих родитеља, а не прима ни алиментацију.

Њој данашње слике грабежи за бесплатним парадајзом нису биле мучне, а у срцу, како је казала, носи Александра Вучића, за њега је гласала и, додаје, опет ће:

Пољопривредници из околине Лесковца незадовољни откупном ценом данас су поново поклањати парадајз својим суграђанима. Бесплатан парадајз плануо је за минут, а на протесту су забележене гужве, свађе и најаве доласка министра Недимовића.

Лесковчани су на температури од 40 степени стрпљиво чекали више од пола сата да поново разграбе око три тоне парадајза.

Подсетимо, прошле недље, када су произвођачи поделили близу 5 тона парадајза бесплатно, из Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреди дошли су помоћник Министра пољопривреде Александар Богићевић и државни секретар Велимир Станојевић. Тада им је обећано да ће “извоз кренути у наредних неколио дана”, али од тога, како данас тврде није било ништа.