Прочитај ми чланак

Сајбер Гестапо: У Србији апликација где свако пријављује „сумњу за кривично дело“?

0

Највећи слуга глобалиста Александар Вучић, човек који је хтео да нас у ковид тиранији све затвори у куће у сред јула и наметне обавезне вакцине, сада жели да спроведе нову тоталитаристичку агенду.

Како пише Политика, ускоро ће у Србији бити доступна мобилна апликације преко које ће грађани моћи анонимно да пријаве сумњу да је почињено кривично дело или да ће оно те бити почињено.

Дакле, неко ће моћи да пријави анонимно да нема никакву одговорност а да ви будете гоњени па макар се на крају и закључило да нисте криви или да сте лажно осумњичени! Као када су пријављивали Гестапу током немачке окупације.

Како се наводи, ова апликације се користи у више од 30 држава, а развила је организација Crime stoppers global solutions из САД. Апликација је бесплатна и радиће под шифром коју грађани сами постављају. Путем ње моћи ће ад се пошаљу и видео и ауто снимци и фотографије.

Подсетимо, Гестапо је својевремено морао да апелује грађане Београда да прекину да достављају лажне пријаве, а можемо само да замислимо како ће режим Александра Вучића да злоупотребљава ову апликацију.