РУСКИ НАУЧНИК: Тесли украли 37 „Нобела“

0

Руски научник Дмитриј Крук уверен да је дошло време за потпуно нову физику. Само за открића нашег генија из 19. века 10 научника окитило се највећим признањем.

– Непосредно пред смрт, српски геније Тесла је рекао да ће његова наука постати јасна свету за 100 година. Ближи се рок. Све је јасније да човечанство мора да одбаци добар део важеће теоријске физике јер она једноставно не одговара на основна питања: шта је време, простор, материја, гравитација – ово, између осталог, каже Дмитриј Крук, докторанд техничких наука из Краснојарска, који је за Дан руске науке, као гост Међународног центра за истраживање научног дела Николе Тесле, одржао предавање у Београду.

– Ајнштајн, који је проглашен за најгенијалнијег научника света, није ништа друго него пророк, а његова схватања физичких закона су пророчанства без доказа да је то заиста тако. За разлику од њега, Теслина наука и његови патенти “раде”. И то на сасвим супротним принципима од конвенционалних – сматра Крук.

БЕСПЛАТНА ЕНЕРГИЈА ЛИЧКОГ ПРОМЕТЕЈА

Дмитриј Крук је у Београду представио своју књигу “Никола Тесла, пробуђена сила, излаз из матрице”. У њој образлаже основе Теслине космогоније, указујући на владајуће грешке теоријске физике, квантне физике, схватања радијације… Порука Круковог дела гласи да је човеку доступна Теслина слободна и бесплатна енергија и да питање њеног преноса на било коју тачку планете лежи у земљином електростатичком потенцијалу, односно природној резонанци коју је геније користио за пренос струје још у Колораду и Лонг Ајленду.

Руски научник, за “Новости”, образлаже да је наш сународник био више од научника:

– Био је Божије даровање цивилизације кроз словенску душу!

Крук је проучавао дело српског научника кроз документацију о њему похрањену у Русији и кроз документе Музеја у Београду, и каже да је израчунао да је Тесли до сада “украдено” чак 37 Нобелових награда за разне изуме. Само за његова открића из 19. века 10 научника се окитило признањем из Стокхолма.

Последња два Тесли недодељена “Нобела” су из 2014, за светлећу диоду, и из 1986, за откриће у оптици електрона и дизајн првог електронског микроскопа.

– На факултету скоро да за Теслу нисам чуо, сем по јединици магнетне индукције, која носи његово име – говори Крук. – Пошто сам схватио да је он отац моје струке – радиотехнологије, почео сам да истражујем кроз руске документе и био сам запрепашћен нашавши рецимо писмо цара Николаја који саветује да се “обрати пажња на рад Тесле у Њујорку”.

Крук је нашао и преписку Лењина и Тесле, где му он тражи да осмисли електрификацију велике земље.

– У руским архивима постоји и документ из 1934. у коме се види да су Стаљин и Ворошилов од Тесле купили техничку документацију за “зраке смрти”, плативши 25.000 долара. Мало је познато да је српски научник имао отворену понуду из Петербурга да 1884. уместо у Америку дође у Русију, и сигуран сам да би човечанство због тога имало много више користи него што је радио у САД.

Крук указује на то да практично неколико деценија нема већег научног напретка код човека јер нам то важеће технологије и физички закони не дозвољавају.

– У Теслиној “катушки”, завојници на бакарном калему, станује будућност света – тврди Крук. – Све Теслине експерименте из лабораторија поновили смо у Русији и питање је само када ће човечанство одлучити да користи бесплатно ресурсе које му је Бог дао. У нашем Институту за електрификацију при Руској академији наука користи се чак 180 Теслиних патената који спадају у врхунску тајну.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!
Подели:

14 коментара “РУСКИ НАУЧНИК: Тесли украли 37 „Нобела“

 1. ivan каже:

  Тесла је измислио 21ви век,Ајнштајн формулицу око коју и данас споре.Први је био Србин и „неприлагођен“ западу,други је био хазар и као такав „заслужио“ славу.Велика неправда али шта се може..

  1. grebak grebić каже:

   Изгледа да ти није познато да је Тесла ДОБИО ПОЛА НОБЕЛОВЕ НАГРАДЕ и да ју је ОДБИО под изговором да му није потребна П О Л О В И Н А! Тесла је и ту ВЕЛИКИ и НАЈВЕЋИ!
   Што се тиче Ајнштајна, ако си упознат са Милевом МАРИЋ онда не помињи Ајнштајна! Ако ниси чуо за њу онда је то жалосно и ево ти објашњење: Милева Марић студира у Швајцарској. Ту упознаје (нажалост) лупежа Ајнштајна и удаје се за њега. Заједно одлазе на завршетак студија у Немачку. где њихов професор изјављује да је Ајнштајн аналфабета, а Милева Геније.
   После рађања њихова два сина Ајнштајн краде све научне материјале и бежи у САД и више је није ни видео ни слао новац за децу. Жртвујући се за децу Милева сахрањује једног сина и умире болесна у беди.
   И узгред: Рођени брат Милевин одлази у Русију где је постао познати научник.

  2. ivan каже:

   И?Шта је ту спорно,у вези мог коментара?Шта те изнервирало?Сложни смо око Ајнштајна,ко је и шта био.Није ми било познато да је Тесла одбио пола Нобелове награде,лично мислим да је не би узео ни целу ал ајде да ти верујем на ређ.Милеви је учињена страшна неправда и то стоји.

  3. grebak grebić каже:

   Ништа није спорно! Ниси ваљда схватио да СМО се изнервирали? Ни најмање! Нас не погађаш ти већ желимо да се свуда и увек чује ВИШЕ па смо додали. Поздрав!!!!!!!!!

 2. ПАТРИОТА каже:

  Никола Тесла је био не 100 него 200 година испред свог времена.
  Сви научници на свету данас не могу да понове неке његове патенте од пре 100 година која су савршено функционисала.
  Он није бринуо о личном богатству и успеху него само о општој користи за цело човечанство.
  У њему није било трунке похлепе за материјалним стварима, био је изнад свих људских мана, али је био наиван и веровао људима који су покварени до сржи.
  Рецимо први је измислио радио,( његов асистент италијан Маркони је украо овај изум и регистровао на своје име и добио нобелову награду за то), икс зраке са којима је снимио кости своје руке, неколико година пре Рендгена али није имао времена да оде и региструје патент… итд
  Много неправде је учињено Тесли, могао је да постане најбогатији човек на свету а он је изабрао да умре као најсиромашнији, ко би то урадио осим њега, нико!
  Поцепао је уговор са Вестингхаусом који би му обезбеђивао огромне су новца до краја живота јер би добио долар по произведеној снази струје дневно од хидроцентрале на нијагариним водопадима, да би пријатеља спасао финансијске пропасти.
  Био је благословен од Бога да открије све те изуме, од добрих родитеља мора настати и добро дете.
  Нека му је вечни покој!
  Највећи геније у историји!

 3. 50 pera каже:

  Da je Tesla imao patrone kao Kandićka, imao bi 10 nobela, ovako, svi ga kradu i otimaju a najviše mu uzeli kada se odrekao ugovorenih prava na korišćenje patenta za proizvodnju asinhronog motora.Neka mu je večna slava.

 4. Стефан Првовенчани каже:

  А Руси му украли 180 патената .. :)))

  1. Зарја, Зарја каже:

   Зашто то радиш?!

  2. Стефан Првовенчани каже:

   Извини, волим да шпрдам русе и западњаке… има ли какав проблем?

  3. Ћирко каже:

   Како зашто? Зима, скуп огрев, деца траже, ракија на цени а брзо се троши,….:))

  4. Mika каже:

   Ne brini ti Sonja i Natasa ti za ruse. Oni ce vas izrode civilizacije, prodane duse, ostaviti nama.
   Oni ce se pozabaviti tvojim gazdama.
   Tesli se skini sa k posto takvi trecesrbijanci kao ti nemaju IQ veci od 50 i jedva zavrsenu srednju skolu sa vezom.
   Dokle ce vise da vas placaju da kenj.. ovde po rusima.
   Jel dobijete preko 2000e mesecno?

  5. Стефан Првовенчани каже:

   Твоја братија Руси никад неће имати генија као што је Тесла. То и овај Рус признаје . :))

  6. ivan каже:

   Ал че зато твоја братија амери увек имати Чарлса Менсона,Ал Капонеа,Линду „Дубоко грло“ те.дегенерике за извоз.

  7. Стефан Првовенчани каже:

   Амери ми нису никаква братија, а они су још гори од твоје братије Руса.

Коментари су затворени.