Прочитај ми чланак

РИЈАЛИТИ У ЛИСИЦАМА: Полиција хапси по Хепију, ТВ ћути

0

Припадници полиције одвели су неколицину учесника ријалити програма "Парови", који се емитује на "Хепи" телевизији на информативни разговор у суботу увече. Према сазнањима Нова.рс, полиција је стигла након што их је контактирало озбебеђење, јер су одређени учесници ријалитија покушали да развале врата и напусте вилу у Земуну, али и да стигну до продуцента који се налазио на првом спрату зграде. Дванаест сати након инцидента, надређени на телевизији и даље немају одговоре о томе шта се догодило.

Наиме, портал Нова.рс данас је контактирао Миломира Марића, главног и одговорног уредника телевизије Хепи, али и оснивача ријалитија “Парови”, који није желео да коментарише јучерашње догађаје.

“Не, не, не знам ја ништа. Заобиђи ме молим те. Шта зовеш мене, само сам видео у медијима, Силвану зови, Силвана зна”, кратко је рекао Марић за Нова.рс.

Силвана Станковић , коју је Марић помињао, заправо је ПР телевизије, због које је инцидент наводно и настао. Како је Ненад Маринковић Гастоз, један од учесника ријалитија који је синоћ приведен, рекао за Нова.рс, иза целог инцидента “крије се” управо она.

Екипа портала Нова.рс синоћ је контактирала Силвану Станковић која нам је рекла да не зна шта се дешава испред Хепи телевизије и да ће нам се јавити када сазна, међутим, она након тога није одговарала на наше позиве. Портал Нова.рс, јутрос је поново покуђао да контактира Силвану Станковић, али она и даље није одговарала на наше позиве.

Редакција портала Нова.рс покушала је да добије одговор и од других запослених на телевизији, али су сви позвани замолили за анонимност и нису желели да одговарају на наша питања. На број телефона телевизије који је истакнут на њиховом званичном сајту, такође се нико није јављао.

Ријалити програм “Парови” је синоћ након инцидента прекинуо своје емитовање.