Прочитај ми чланак

Режимска Беовизија или Коме треба здравствена књижица поред Весића и НАЛЕД-a!

0

Ко је гледао Беовизију (ако уопште има таквих међу читаоцима Србин.инфо), могао је да види мноштво ликова "окачених" о буџет грађана републике Србије (од запослених у РТС до извођача), параду шунда и кича у више "уметничких " праваца.

Након проглашења победника, уследило је бесомучно ботовање Сорош и режимских медија, као и граЏаниста на буџету, са задатком да величају „феноменалну песму“, што многима није тешко пало јер се још од Тита ложе на Евровизију и остале пројекте глобалиста.

Режимски ботови леве опције још од синоћ смарају на Твитеру тврдећи да је победила „интелектуална елита“ коју „примитивна Србија не разуме“. Стварно је тешко разумети перформанс у стилу Марине Абрамовић прилагођен балканском граЏанисти и Евровизији (у оригиналној Марининој изведби мушкарци око ње опонашају ејакулирање у њена уста). И Марина исто као и извођачи на Беовизији, добија паре из буџета Србије од Вучићевог картела.

Посебно је љигаво то што грађанисти на друштвеним мрежама представљају победницу као показатељ да ће на изборима 3. априла победити „опозициона грађанска Србија“!?!

Ниђе везе, што би рекао народ, али није ни то главни проблем. Ево ко је заиста победница Беовизије. Спот за победничку песму јој је финансирао Вучићев МТС (грађани Србије), а група „Земља грува“ (чија је певачица) годинама је ангажована од Весића или званично Скупштине Београда за бројне наступе на разним догађајима (плаћени из буџета). Зато је донирала за Беовизију обе своје певачице које можда добро певају, али се не издржавају у Србији од свог гласа колико од Града Београда.

Победница Ана удата је за Милана Ђурића, архитекту који још од Милошевићеве владавине уносно приходује из буџета (ванредни професор на Архитектонском факултету, Члан је комисије за полагање стручног испита Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре (МГСИ) Владе Републике Србије.

Од 2010. до 2016. као члан радних група МГСИ и консултант у УСАИД-у (USAID) и НАЛЕД-у (NALED) учествовао на регулаторној реформи у областима планирања и изградње. Члан Савета Министарства културе и информисања Владе Републике Србије за учешће на Бијеналу архитектуре у Венецији (2012, 2014. и 2016.)

NALED екипи, коју у Србији предводи Ана Брнабић и окупља ликове из свих странака, никад није доста буџетских ангажмана, па тако Милан поред тога што је професор, има и приватни „DVA:studio“, који учествује у пројекту „Belgrade of Light“, а који на конкурсима СНС-СПС режима добија новац из буџета за проејкте чији је покровитељ Град Београд, КЦ Град (читај Весић), Министарства…

 

Али, да се Срби не досете, ту су ботови граЏанисти да нас убеђују да победа неког од „Весићевих уметника“, који феноменално живе у Вучићевом режиму, значи да ће на изборима 3. априла да победи опозиција?!?!

Кажу да победница нема ни здравствену књижицу иако се два пута порађала у Србији? Коме треба књижица и друга документа наметнута сиротињи раји, ако имаш Весића да ти заврши све што треба и остале ликове на високим функцијама који живе на грбачи народа Србије?

Осим победнице звучног имена Констракта за истанчано ухо „урбаног провинцијалца“ у Београду, сви остали синоћни извођачи су такође тесно повезани са буџетом Србије који исисисавају бесомучно годинама или деценијама.

Весић не жали да даје народне паре за „своје“ уметнике. Ану Станић су чак и запослили у Привредној комори Србије заједно са певачем Жељком Васићем из Црне Горе, пошто су у оквиру ПКС основали креативну индустрију, ваљда да музичарима продрмају посрнулу српску економију.

Сара Јо уз Карлеушу глуми режимску геј икону (иако нису геј) и Весић их ангажује за Параду поноса, Нову годину, као и наступе које финансирају државне институције или макар неки тржни центар у власништву СНС картела. По потреби рекламирају вакцине, метро у Београду, одазову се тамо где их Весић позове.

Аца Лукас је, као и Цеца су потпуни зависник од режима, за њих се не жале паре из буџета и поштено се одужују снажном подршком Александру Вучићу. О режим су окачени и беовизијски пулени из табора Звезда Гранда и IDЈ TV звезде Марка Кона, синовца Предрага из Кризног штаба (званично су Гранд и IDJ TV у власништву „опозиционе Јунајтед медије“) .

Беовизија је, пре свега, била парада буџетских кадрова – од РТС уредника, водитеља, музичара, менаџера, преко извођача на бини, па све до „стручног жирија“ и Неде Украден (власнице стана у Београду на води и поносне љубитељке Александра Вучића). Прецизније „парада пијанства и кича“, јер је Ана Станић из Привредне коморе Србије снимљена са флашом алкохолног пића коју је скивала у крилу, а сигурно није била једина.

Ко је био ваш режимски фаворит на Беовизији? И ко то уопште гледа у 21. веку сем ботова на буџету, који лагодно живе на грбачи народа, па могу да се „ложе“ и свађају да ли је боље да Србију представља Марина Абрамович за сиромашне или „геј икона“ Сара Јо у стриптиз варијанти?