Прочитај ми чланак

Расветљен случај украдене бебе! Рекли да јој је син мртав, а она га видела на тв-у

0

Афера "Нестале бебе“ не стишава се од седамдесетих година прошлог века, а у септембру прошле године, разрешили су се први случајеви сумње на крађу тек рођених беба између педесетих и осамдесетих година прошлог века у тадашњој Југославији.

Милица Миливојевић је у крушевачкој болници 3. марта 1981. родила живо и здраво мушко дете. Испричала ми је да су јој после неколико дана рекли: „Иди, жено, кући, твоје дете је мртво!“.

Потврђен је један случај крађе беба из породилишта у Крушевцу 1981.године, а ради се о случају Млађана Радивојевића, чија је биолошка мајка данас позвана из полиције у Крушевцу.

Млађан РадивојевићМлађан је сазнао да је усвојен, када је одрастао и основао своју породицу, а речено му је да га је мајка оставила у породилишту. Млађан, је, иначе, како је Курир већ писао, усвојен када је имао три месеца. Кренувши у потрагу за биолошким родитељима, открио је да се у књигама налазе измишљена имена оца и мајке и да жена која га је наводно родила уопште не постоји.

Обратио се Радиши Павловићу, председник Удружења „За истину и правду о бебама“, а убрзо се појавио и у медијима. Павловићу се обратила и његова биолошка мајка која је сумњала да јој је дете украдено.

То појављивање на телевизији довело га је до биолошке мајке, која је гледајући емисију, приметила да личи на њеног супруга и старијег сина. Затим се јавила како би се одрадио ДНК тест, који је утврдио да је Млађан њен син отет у крушевачком породилишту одмах након рођења.

Фото: Printskrin/Facebook

 

Четири месеца се чекало да реагују тужилаштво и полиција, а тек данас је Милица Миливојевић по налогу Основног тужилаштва у Крушевцу дала изјаву о томе шта се то десило у марту 1981. године у крушевачком породилишту.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!