Прочитај ми чланак

ПУФ поручио опозицији: Уједините се или кандидујемо магарца за председника

0

Покрет уједињених фантома (ПУФ) поручио је опозиционим странкама у Србији да се уједине до избора или ће ПУФ у противном кандидовати за председника магарца Милета из спота “Од дакле си теле“.

ПУФ је у саопштењу оценио да последња дешавања око предстојећих избора не делују охрабрујуће из угла обичног човека којег је, како се наводи, ова власт својим десетогодишњим владањем обесхрабрила да било шта може да се промени у Србији.


„На овим изборима постоји само један циљ, а то је да се свргне десетогодишња владавина ове штеточинске власти на чијем је челу Александар Вучић. Све мора да се жртвује и остави по страни ради остваривања тог циља и враћања државе у руке обичног човека“, поручује ПУФ.

ПУФ поручује и да је спреман да све своје ресурсе подреди том циљу и да ради на кампањи подизања излазности, чувању бирачких кутија и охрабрењу људи да су промене могуће.

ПУФ на крају упозорава и да би се многи изненадили какав би резултат остварио магарац Миле на изборима, и да њихово саопштење није шала, већ озбиљно обећање.

„Немојте да нам тренирате живце“, поручује ПУФ опозиционим странкама у Србији.