Прочитај ми чланак

Пуцњава у Зајечару: Убио полицајца и комшиницу, па себи одузео живот (ВИДЕО)

0

У стамбеној згради у Зајечару догодила се пуцњава. Сумња се да је једна особа пуцала на комшиницу. Како РТС незванично сазнаје, пуцано је и на полицију. Новости преносе да је полицајац на којег је пуцано преминуо.

Комшије су око 22 сата у Улици 7. септембар у Зајечару у стамбеној згради број 8 пријавиле пуцњаву.

Око 01:20 часова из блокираног дела града зачула се гласна експлозија праћена с више хитаца, након чега је све утихнуло. Специјална антитерористичка јединица (САЈ) напустила је Зајечар у 2 часа и 20 часова.

Вишечасовна драма добила је свој епилог сат и по иза поноћи кад је, како незванично сазнаје Глас Зајечара, САЈ извршио акцију којом је окончан крвави пир који је отпочео око 22 часа.

После овог крвавог пира огласио се и МУП који је потврдио да је полицијски службеник Полицијске управе у Зајечару И. Ђ. (28) убијен синоћ на службеној дужности кад је на њега из ватреног оружја пуцао Д. З.

Непосредно пре доласка патроле, Д. З. је из ватреног оружја усмртио комшиницу В.Ђ. (68). Нападач се након што је пуцао, забарикадирао на таванским просторијама, да би након извесног времена на тавану починио самоубиство.

На Јутјуб каналу „Радио Магнум“ објављен је снимак драме у Зајечару до које је дошло вечерас после 22 сата у Улици 7. септембар у стамбеној згради број осам, када су комшије пријавиле пуцњаву.

Драма и даље траје, улица је ограђена полицијским тракама и сви прилази су блокирани, наводи „Радио Магнум“.