Прочитај ми чланак

ПРОВОКАЦИЈА „ЕВРОВИЗИЈЕ КОСОВО“: Невена Божовић је наша!

0

„Невана Божовић са Косова представља Србију на песми Евровизије 2019“, наведено је на налогу „Евровизије Косово“ на Твитеру, након што је млада певачица Невена Божовић победом на Беовизији изборила пут на то престижно такмичење које се ове године одржава у Тел Авиву.

Та објава, уз провокативну поруку „Поносни смо на све наше талентоване девојке широм света“, изазвала је негодовање српских твитераша, попут опаски „За почетак напишите правилно њено име“ и „Косово је срце Србије“.

На ово је фан група „Евровизија Косово“ поставила, а да није правилно написала њено име, нову објаву са питањем „Не разумем зашто сте толико љути, Невана је са Косова и то је чињеница“. Уз то је приложена сличица профила Невене Божовић на Инстаграму, где стоји да је Невена рођена у „Митровици на Косову“.

Косовска твитер-јавност остала је нема на оба твита о Божовићевој, док је најновији пост администратора групе „Евровизија Косово“ о томе да једна од тамошњих талентованих девојака Рита Ора најављује нови видео за мање од 45 минута лајковало више од 1.000 људи.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!