Протест ветерана на Сретење: Дођите и подржите хероје и светиње СПЦ у ЦГ

0

Ратни ветерани у суботу од 14 часова крећу у Сретењски протест (а пети по реду), а окупљање је и овог пута заказано испред Народне скупштине у Београду. Поред захтева за своја права, ветерани ће послати и подршку одбрани светиња СПЦ у Црној Гори.

–  Позивамо све ратне, војне и полицијске ветеране, ратне инвалиде, породице погинулих хероја, као и људе добре воље, на пети велики протест ратних војних ветерана. Придружите нам се у суботу 15. фебруара 2020. на Сретење, у 14:00 часова испред Народне скупштине Републике Србије.
15
 
Током нашег протеста изразићемо и подршку нашем народу у одбрани светиња у Црној Гори, као и подршку браћи по оружју у Црној Гори, који су били раме уз раме с нама у одбрани Отаџбине. Овом приликом обавештавамо грађане да ће улица бити блокирана испред Скупштине у наведеном периоду – наводе ратни ветерани.
 
Редакција „Србин инфо“ позива Београђане да се придруже протесту ратних ветерана, који већ месецима кампују испред председништва Србије, иако се председник прави да их не види са Андрићевог венца
 

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!