Прочитај ми чланак

ПРОШЛО ВИШЕ ОД 30 САТИ Породице стрепе, супруга једног од несталих у Дунаву трудна

0

Јединица за безбедност на рекама од суботе увече трага за Милошем Марковићем (37), Ненадом Тривковићем (38) и Миланом Николићем који су испали из чамца код Панчевачког моста, док је Мане К. успео да се спасе и исплива на обалу. Потрага траје више од 30 сати, а засад нема ни трага, ни гласа од несталих мушкараца.

Четворица пријатеља кобне вечери налазила су се на чамцу, који се из засад непознатих разлога преврнуо.

Несрећа се догодила око 22.30 сати у близини Панчевачког моста, а четворица другова налазила су се у чамцу типа „Три принцезе“ за које важи да су у питању уска и плитка пловила. У једном тренутку, из засад непознатих разлога, дошло је до незгоде и превртања, а четворица младића су попадала у воду.

Само Мане К. је успео да се спасе.

Током јучерашњег дана на обали Дунава биле су потресне сцене. Пријатељи несталих су долазили, како би се уверили да нема никаквих новости у потрази.

Могло се чути и да је супруга једног од несталих трудна, али и да поједини имају децу. Породице несталих неутешне су и ишчекују сваку информацију.

Засад није познато како је дошло до несреће, а не искључује се могућност да је до превртања дошло због високих таласа који су били у суботу.

Отежавајућа околност је та што су се они налазили на пластичном пловилу, које није баш безбедно у условима јачег ватра и високих таласа.

Потрага за тројицом несталих пријатеља траје од суботе увече, односно више од 30 сати.

Током јучерашњег дана пронађени су делови чамца „Три принцезе“ на којем су била четворица пријатеља, али и неке личне ствари.

Од тројице мушкараца засад нема ни трага, ни гласа.