Прочитај ми чланак

Пропагандно дно издајника:Огавни спот на Пинку „Сви уз Вучића команданта“! (ВИДЕО)

0

Јутрос, неколико минута после седам сати, а дан после Свесрпског сабора у Београду, у јутарњем програму телевизије Пинк приказан је спот у којем се позива да "сви као један треба да станемо уз команданта Александра" (Вучића).

Видео спот у којем се виде кадрови разних светиња из Србије, Црне Горе, с КиМ, емитован је јутрос на Пинку. У позадини се чује глас председника Србије, а порука је да он бије „љуту борбу“ за Косово.

„Тврд је орах воћка чудновата, не сломи га, а зубе поломи. Никога се не плашимо, јер слободна и слободарска Србија нема чега да се плаши. Србија не сме да стане“, чује се глас Александра Вучића, а затим иде следећи текст песме:

„Косово је срце мило, зна се шта је тамо било. Мајка плаче, сина чека, да се врати издалека. Нек се барјак српски вије, љута борба сад се бије. Сви ко један, брат до брата, уз Александра команданта“.

Ово није прва, а вероватно ни последња песма која је посвећена Александру Вучићу.

Јуче је у Београду, на Тргу републике, одржана манифестација „Један народ, један сабор – Србија и Српска“, а том приликом Вучић је рекао да „нико више никада неће моћи да уништи српско јединство“.

Он је казао да је пре 10 година постигнут договор са председником Републике Српске Милорадом Додиком, који је сада потврђен и обећао је 10 милиона евра помоћи Републици Српској.