ПРОНАЂИТЕ ЖЕНЕ, ДЕЦУ И ПОРОДИЦЕ: Ово је најновија слика миграната…

0

Пропаганда и лажне вести, да мигранти беже са породицама од рата (непознатог рата, јер су сви готови) устаљена је у српским медијима још од 2016, а све са циљем да се оствари агенда масовне миграције.

Снимци се по правилу тако монтирају да се жене и деца гурају у први план, али када се мигранти фотографишу спонтано ситуације је драстично другачија.

Један грађанин Сомбора је одлучио да разбије мит и разоткрије лажне вести које се систематски пласирају, на про-либералним порталима и друштвеним мрежама.

У 21 час и 56 минута, сигурносна камера у возу усликала је „породице“ које на путу пуном недаћа долазе у Србију, па да видимо шта је то камера усликала:

Грађанима Сомбора се дефинитивно не допада овакав призор, а нарочито дезинформације о мигрантима. Ево како су Сомборчани и Суботичани коментарисали призор.

-Дал сам пошо , ил сам дошо.

-АВ их лепо раштркао дуз пограницног појаса…лепа окупација,систематика,имају добру логистику….

-Па сваки полазак из Београда Ласте за Суботицу и Севертранса за Сомбор донесе их по 20-30, остали превозници ваљда неће да их возе али наша држава им организује превоз државним фирмама..

-Жене, деца, старци….како да не.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!