Прочитај ми чланак

Проф. Калајжић: СНС камере на ауто-путевима Србије по рецепту Клауса Шваба

0

Ових дана скоро сви медији у Србији пренели су „ударну“ вест да ће на српским аутопутевима бити постављен већи број камера које ће поред прекорачења брзине снимати и ко није напред и позади везао појас, као и коришћење мобилног телефона током вожње, а казне ће „аутоматски“ бити слане на кућне адресе. Све у циљу повећања безбедности саобраћаја и смањивања броја несрећа са смртним исходом.

Као и увек, „закон“ неће бити исти за све. Велики број таблица на аутомобилима које користе паразити владајуће коалиције изузети су из МУП-ове евиденције, тако да ни саобраћајна полиција нема увид о њима, па самим тим „казне“ не могу никоме бити уручене. Осим ове чињенице, сведоци смо поплаве возила са блинкерима који дивљају аутопутевима Србије, а који у приличном броју припадају војницима „Јајиначког клана“. Да подсетимо, како извештавају бројни медији, чак је и Колувија имао блинкере, службене таблице и легитимацију МУП-а и чланску карту СНС-а.

Такође, сведочимо и томе да возила са страним регистарским таблицама не поштују брзину кретања аутопутевима Србије и не бивају кажњавани, чиме се јасно успоставља принцип дискриминације и заштите странаца у односу на домаће држављане.

Међутим, најважније од свега је то да је свако мерење просечне брзине између наплатних рампи, или појединих деоница, по систему временског очитавања просечне брзине – противзаконито!

Наиме, „ЈП Путеви Србије“, по закону о „ЈП Путеви Србије“, није овлашћено да врши мерење просечне брзине кретања возила на аутопутевима и другим саобраћајницама Републике Србије. Такође, незаконито је да „ЈП Путеви Србије“ својим камерама снима и прати кретање возила, а потом те податке са својих сервера предаје трећем лицу, у овом случају МУП-у, јер се ради о кривичном делу „неовлашћено фотографисање“, КЗС 144/1,2, као и кривичним делима „ неовлашћено објављивање и приказивање туђег списа, портрета и снимка“ из КЗС 145 и „неовлашћено прикупљање личних података“ из КЗС 146/1,2,3. Овоме треба додати и чињеницу да мерењем просечне брзине возила на аутопутевима „ЈП Путеви Србије“ и МУП, учествују у кривичном делу „прогањање“, КЗС 138а/1,3.
Права сврха свих горе наведених удружених кривичних дела је пуњење буџета прибављањем противправне имовинске користи, из КЗС 208. То је сигуран показатељ следећег; прво, у Републици Србији не постоји владавина права већ је на снази безакоње, а друго, држава је банкрот. Генерално, Александар Вучић покушава да народним новцем, из наших џепова, напуни опљачкане касе свих могућих јавних и осталих предузећа и државне управе, у којима је његов кадар несметано и несанкционисано крао протеклих десет година.

Додајмо овим „аутопут“ камерама и противзаконите кинеске камере за препознавање лица којима је Србија преплављена и које служе утеривању казни свима онима који изађу на улицу, па ћемо добити увид о размери терора који нам уводе Швабови бандити из Давоса.

Станика Глигоријевић и њена породица од камера нису и неће имати користи. Увек ће постојати два минута безакоња за Александра Вучића и имунитет чланске карте за војнике „Јајиначког клана“.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!