Прочитај ми чланак

После срамотне рекламе за Зиђин, Нина Радуловић се новом објавом укопала још дубље

0

Каже супер је у Мајданпеку.

На профилу Нине Радуловић тешко ћете наћи неку објаву која није реклама, али су чак и за њене најверније фанове снимци из Мајданпека били дно дна.

„Како је оживео рудник, доласком кинеске компаније Зи Ђин, тако се и Мајданпеку вратио стари сјај, а богами и људи који су га у медјувремену напустили. Од рударског градића, Мајданпек је опет постао град будућности“, написала је Нина на Инстаграму. Ниједан коментар подршке није добила, а већина их се своди на: Како те није срамота?

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Nina Radulovic (@nina_radulovic_official)

Има додуше оних који остављају могућност тога да је Нина једноставно „неупућена“ те да није очекивала да ће изазвати овакав бес, па су покушали да јој укратко објасне да је „Мајданпек на апаратима, боре се људи за ваздух, немају пијаћу воду, цркавају ко псета“.

Међутим, баш је тешко поверовати у то да не зна за еколошки злочин који већ дуго потреса целу Србију, а Мајданпеку доноси репутацију „чекаонице смрти“, где свака породица има бар једног члана оболелог од канцера.

Зато су неки од блажих коментара они у којима је питају колико кошта образ и позивају да се пресели мало у Мајданпек с децом.

„Никада нећу разумети како вас није срамота да станете пред своју децу, рођаке, комшије са сазнањем да сте свесно подржали уништавање природног богатства.“

„Добро жено, имаш ли стида? Па ти би се испред Аушвица тако усликала!“

„Нина, баш срамотно да овако нешто напишеш и објавиш. Посебно за тебе која водиш емисију о лепоти Србије.“

„Све је на продају. И интегритет и образ…. ОК… само, вреди ли пола унце, можда унцу поштована Нина? Вреди ли патика, летовања у Турској, евентуално стипендије? Ово је тужно на толико нивоа…“

„Знате ви добро колико је литијум штетан, колико ћете терета понети промовисањем истог. Колико људи и породица на својој савести. Али пара врти где бургија неће. Ближи се пост, желим Вам све што желите овом народу Србије. Поздрав.“

Међутим, Нинино дно дна постаје још дубље с објавом у Инстаграм сторију која је стигла готово паралелно с разгледницама из Мајданпека.

У њој Нина рекламира – лек за рак из Хиландара.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!