Полиција вечерас у Београду привела певачицу Северину и одвела је у изолацију

0

Хрватска певачица Северина Којић угрозила је безбедност грађана Србије шетавши данас Београдом, иако је требало да буде у изолацији.

Како сазнајемо, Северину је вечерас на Бежанијској коси пронашла полиција и одвела је код санитарног инспектора.

– Северина по уласку у Србију није пријавила да је недавно боравила у зараженој земљи Швајцарској, а након сто је ванредно стање наступило била је у обавези да буде у самоизолацији. Она је данас објавила снимак на којем се види да је напољу, а вечерас ју је полиција пронашла – објашњава извор и наводи да је Северина наводно била збуњена:

– Северина је рекла да јој није јасно због чега је полицајци одводе код санитарног инспектора и да она уопште није знала да треба да пријави да је боравила у зараженој земљи. Након што су јој објаснили да је у обавези да то учини и након што је одведена код санитарног инспектора, наређена јој је кућна изолација у трајању од две недеље – завршава извор.

Подсећамо, Северина је данас на Инстаграму објавила снимак на којем оптужује Милана Поповића да не жели да јој да сина Александра на виђање намерно, те је звонила на интерфон и правила скандал испред зграде у којој Поповић живи. Милан Поповић је у кућној изолацији са сином, јер је пре тога боравио са њим у Хрватској, која је такође заражена.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!