Прочитај ми чланак

ПОЛИЦИЈА уз примену силе избацује на улицу жену оболелу од рака у БГД

0

Породица је избрисана из катастра иако ту живе од 1982. године, а кућа постоји од 1934. године

У питању је петочлана породица која тренутно чека градске власти које су се како су рекли намериле да од својих грађана направе бескућнике.

Како су чланови породице навели, они су их избрисали из катастра иако ту живе од 1982. године, а кућа постоји од 1934. године.

13:03 – Стигао је и Паркинг сервис, а тренутно се ломе и износе ствари породице кроз прозор. Болесну жену су изнели и одвезли у болницу.

12:58 – Окупљени грађани вичу полицији „убице“ јер је жени оболелој од канцера позлило и припадници Хитне помоћи је износе на носилима.

12:31 – Полиција је дозволила породици да изнесе ствари.

12:23 – Породици је искључена и вода, а дошли су и људи из водовода, као и још припадника полиције.

12:09 – Како је породица рекла, припадници полиције породици им не дају да изнесу ствари већ желе да одмах руше кућу. Већ су им искључили струју и не одустају од намере да сруше кућу.

12:03 – Полиција „теши“ породицу и говори како морају да их избаце иако не желе. Ипак, испред куће је цела полицијска бригада, преко 20 припадника полиције. Стигла је и хитна помоћ.

12:02 – Полиција је блокирала улаз у кућу у којој се налази се само налази болесна жена која је оболела од канцера.

11:58 – Полиција насилно покушава да уђе у кућу петочлане породице у којој се налази и болесна жена. Како јавља наш репортер са лица места, примењује се и силу у виду гурања.

11:22 – Осман Селадин се жалио скоро свим институцијама и сматра да закон није исти очигледно за припаднике националне мањине. Такође, речено им је да опет предају папире како би се поступак одложио јер и сами виде да нешто није у реду.

10:35 – Тренутно је мирно, а испред куће се налазе припадници полиције. Породица све време покушава да докаже да кућа постоји што извештај и доказује.

Међутим сазнали су да је имање продато и мисле да на месту њихове куће желе да праве научни центар или Теслин парк. Ипак, у питању се непрвоверене информације.

Такође, у тој кући живи жена оболела од канцера, која се налази код лекара, а уколико остане без дома, биће на улици.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!