Прочитај ми чланак

Погинуо певач (22) „Звезда Гранда“ (ВИДЕО)

0

Певач Немања Вуковић погинуо је синоћ. Синоћ је на ауто-путу Шид-Београд, код Добановачке петље дошло до стравичне несреће када је певач Немања Вуковић (22) слетео с пута и ударио у заштитну ограду. Он је, како се сумња, напустио возило и кренуо да пређе ауто-пут када је на њега налетео аутобус који се кретао из смера Бањалуке.

– Непосредно пре језиве несреће настрадали Н.В. је имао незгоду када је аутомобилом марке “ волксваген“ док се кретао из смера Београда ка Шиду слетео са пута и ударио у заштитну ограду. Потом је, како се сумња, изашао из возила и покушао да као пешак пређе траке ауто пута намењене за супротни смер, односно из Шида ка Београду – обајснио је извор београдских медија упознат са случајем.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

– Н.В. је од задобијених повреда преминуо убрзо пошто га је аутобус ударио. Смрт је констатовао лекар Хитне помоћи који је са својим тимом убрзо био на месту несреће. Ником није јасно из ког разлога је хтео да пређе на другу страну. Можда је био у стању шока или је нешто друго било у питању.

Немања је из Фоче, такмичио се у „Звездама Гранда“ са 18 година, након чега је његова каријера кренула узлазном путањом.