ПОДРШКА ИЗ СРБИЈЕ БРАЋИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Крв дајемо свима, а светиње не дамо ником!

0

Православна браћа из Црне Горе организује добровољно давање крви у свим српским земљама. Акцију су одмах подржали и српски родољуби из Београда и околине српске престонице.

„Поштовани пријатељи, браћо и сестре,

Позивамо вас све да 18-ог и 19-ог фебруара, у уторак и среду од 8 до 19часова, да дате добровољно крв у хуманитарне сврхе, у улици Светог Саве број 39, у „Заводу за трансфузију крви”, на Врачару, надомак Храма Светог Саве.

Наш сабрани народ у Црној Гори окупљен око „Михољског збора”, борећи се духовно да сачува своје православне светиње од милогораца и мафијаша Мила Ђукановића, покренуо је акцију „Крв дајемо свима, а светиње не дамо никоме“. 

На Сретење Господње акција је спроведена у многим градовима, како у Црној Гори тако и широм Републике Српске – од Бања Луке до Требиња.

Одзив је био више неголи одличан.

И ми смо, као народна иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије”, позвани од од стране „Михољског збора”, удружења које координише литије у Бокикоторској, да помогнемо да са осталим српским родољубима акција буде спроведена и у Београду.

Покажимо слогу и образ Београда, будимо Срби, дођимо у што већем броју, да на тај начин покажемо да су народ Србије, Републике Српске и Црне Горе један, јединствени и недељив народ који је и у добру и у злу сложан. Како чинили, тако нам Бог помогао”, каже за Србин.инфо Дамњан Кнежевић, један од оснивача народне иницијатива „Нема предаје Косова и Метохије, позивајући народ да се прикључи споменутој хуманитарној акцији коју је покренуо „Михољски збор” из Бококоторског залива.

До сада акцију су подржали портал Србин.инфо, ратни ветерани који већ више од четири месеца протестују у свом кампу испред Председништва и Скупштине Србије; и многа друга удружења и појединци.

Миливоје Брџа Брковић

,,Захвалио бих се свим људима који су издвојили своје вријеме за ову хуманитарну акцију. Захваљујем се и црногорским медијима,  мада нису адекватно испратили овакав догађај. Надахнути вишим циљем, прожети божијом искром и подучени Христовом жртвом сматрамо ово малим, али важним кораком“, рекао је за портал in4s.net., Миливоје Брџа Брковић, испред „Михољског збора”

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!