Прочитај ми чланак

Побуна у Паровима: Учесници ријалитија напали продуценте ТВ Хепи, приведени…

0

Учесници ријалитија "Парови" данас су развалили врата и покушали да дођу до продуцента, а њих је полицијској станици пријавио радник обезбеђења телевизије "Хаппy". Они су то урадили јер су незадовољни условима у шоу програму, а петоро такмичара приведено је у полицијску станицу у Земуну, где дају исказе због насилничког понашања након пријаве горепоменуте телевизије против њих, преносе медији.

Младен Вулетић, Ненад Маринковић Гастоз, Никола Лакић, Александра Цока Лакић и Илијана Вагић су вечерас приведени, док су се у полицијској станици правдали како су само желели да остваре оно што су наумили, иако је то против правила ријалитија у ком учествују.

Они су у полицијску станицу отишли након што су до „Хепија“ дошла возила полиције и Хитне помоћи, док су се пријатељи и чланови породица такмичара ријалитија окупили у телевизији.

Телевизија је поднела пријаве против ових учесника, а због кршења правила, примењивања физичког насиља и ломљења по вили ријалитија, мораће да плате велике новчане износе. Такмичари су у полицији кривили продукцију и говорили да имају право на услове које они захтевају.