„По ком основу Вучићева саветница најављује затварање градова?“

0

- Јавно питам по ком основу је Сузана Васиљевић, саветница Александра Вучића за медије, овлашћена да најављује затварање Београда, Ваљева и Ниша, ограничава кретање људи и додатно збуњује грађане у тим градовима - рекла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

– Њена најава нових ригорознијих мера и могућем затварању градова у Србији коначан је доказ колико у овој држави ништа не функционише нормално. Нама се уместо стручњака обраћају саветници чиме показују колико је систем у коме се за све пита један човек труо и неспособан да брине о људима. Ванредне околности и ванредно стање показали су да су Вучић и екипа од државе направили чисту импровизацију – рекла је Тепић.


Она је додала да захтевају да стручни људи преузму бригу о здрављу грађана и да они обавештавају о свим мерама које треба да спрече ширење вируса.

– Ово је озбиљно и тешко време за грађане да би се Вучићев кабинет играо са здрављем нације и живцима људи – рекла је Тепић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!