Пензионер ПКБ поручио Вучићу: Својим телима ти нећемо дозволити да отвориш аутопут

0

Гости медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, били су председник удружења грађана „Рит Ковилово”, које окупља 3000 пензионера и бивших запосленика Пољопривредног комбината Београд (ПКБ), Милинко Миладиновић, и Саша Гемаљевић, адвокат споменутог удружења грађана.

Тема емисије је била пљачкашка приватизација ПКБ и протест пензионера ПКБ који су директно опљачкани током поменуте приватизације овог пољопривредног гиганта.

У емисијИ се говорило зашто су пензионери ПКБ кренули у протесте и како их је примио шеф кабинета Александра Вучића, Ивица Којић; како извршна власт, од Ивице Дачића до Вучића, путем закључака Владе Србије кршила законе да би приватизацијом опљачкала ПКБ, који су тачни захтеви пензионера ПКБ и колико тачно они траже да им држава исплати новаца на основу продаје ПКБ; као и о томе на који су начин српски медији извештавали о овом протесту пензионера и о току разговора Ивице Којића са пензионерима ПКБ, начинима како су питање ПКБ решавали Борис Тадић и Александар Вучић и како због корупције у судству још није почело суђење у вези приватизације ПКБ; односно како је Ана Брнабић одбила да се састане са пензионерима ПКБ, како државни врх Србије манипулише са панзионерима током изборне године и како ће пензионе 18.12. својим телима блокирати пуштање у промет ауто-пута „Милош Велики” код Сурчина.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је главни уредник „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.