Паркинг сервис укинуо заустављање у зонама од 15 минута! Одмах пишу казне…

0

Кад се паркирате и док сте у возилу одмах шаљете поруку - кажу из Паркинг сервиса

Возачи у Београду свакодневно се непреписно крећу, заустављају, паркирају на недозовљеним местима… Због тога плаћају огромне казне.

Паркинг сервис се руководи по ономе шта каже градски секретаријат за саобраћај, с обзиром да је пре више од годину дана измењен закон о саобраћају, они тако и поступају.

Један возач се управо из тог разлога пожалио Твитеру како је у тајности укунуто заустављање у зонама од 15 минута, због чега је и сам био принуђен да плати казну.


Ми смо позвали Паркинг сервис да видимо о чему је заправо реч.

– Од момента када угасите мотор, шаљете поруку. Кад се паркирате и док сте у возилу одмах шаљете поруку. Никада није ни било дозвољено то заустављање од 15 минута – објаснили су нам из паркинг сервиса.

Драстично повећање дела казни за непрописно паркирање усвојено је 2018. године, али очигледно да су бахати возачи заборавили на закон о саобраћају.

– Нови закон о саобраћају 2018. каже да се поступи по знаку. За оне који тако не поступе нема толеранције – рекла је радница из Паринг сервиса.

Казне за заустављање у зонама износи 1.870 динара, а уколико ову паркинг карту платите у року од осам дана од дана издавања, висина казне умањује вам се за 50 одсто и износиће 935 динара.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!