Прочитај ми чланак

ПАНИКА РЕЖИМА, нajјачи хакерски удари на СРБИНИНФО Ово су могли само органи државе

0

Режим Српске напредне странке је дефинитивно у паници, а потврда за то је и јучерашњи, до сада, најјачи хакерски напад на портал "Србин инфо".

Сервер нашег сајта је у уторак од 15 до 18 часова био изложен бруталним ДДоС нападима, због чега је и поред добре заштите био недоступан у неколико наврата. Покушано је преузимање сајта.

Напади су изврешни из Србије, а по јачини и огромним ресурсима који су употребљени за нападе, јасно је да су извршиоци могли да буду или државни органи или највеће компаније које су под контролом државе.

И тренутак за напад није нимало случајан, јер је „Србин инфо“ један од ретких медија који ће у среду извештавати са великог протеста грађана у центру Београда (од 18 часова), али и који ће као сајт са проруским ставом писати о правим мотивима СНС контрамитинга у четвртак, као и о свим (по режим непријатним) детаљима посете председника Русије Владимира Путина.

Напади су потврда да је режим Александра Вучића уздрман, али и да ће нажалост бити спреман на још бруталније кораке у намери да угуши слободу говора и истинске родољубиве медије.

Да бисмо ојачали одбрану портала, независном сајту „Србин инфо“ су неопходна додатна средства за заштиту.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Жестоке нападе тек очекујемо, с обзиром на то да лажни русофилски, а заправо сорошевски режим не трпи критике, нарочито када је реч о „решавању“ питања Косова и Метохије.

Овом приликом апелујемо на све наше читаоце да, уколико су у могућности, донацијама помогну у заштити вашег и нашег портала „Србин инфо“, како бисмо заједно допринели да се чује истина о Србији и српским националним интересима.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ ИЛИ ДЕВИЗНОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

Репресија режима над слободним родољубивим медијима нас неће уплашити, али нам је потребно и јединство са нашим читаоцима у земљи и расејању.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Уредништво портала „Србин инфо“