Прочитај ми чланак

Ово је возач који је погинуо возећи у контрасмеру: Дејан изазвао судар, па изгорео

0

У стравичној саобраћајној несрећи која се јуче догодила на ауто-путу Милош Велики код Обреновца, када је аутомобил "фијат пунто" возећи у контрасмеру ударио у аутомобил "хјундаји", па се запалио, погинуо је возач "пунта" Дејан Ј. (53).

Према речима нашег извора Дејан Ј. бавио се масажама, а само два дана пре језиве несреће окачио је оглас да продаје аутомобил, „фијат пунто“. Судећи по фотографијама у питању је исти онај аутомобил у ком је јуче настрадао.

Подсетимо, са Дејаном Ј. у колима био је и Н. К. (40) и он је са тешким повредама превезен у болницу. Хоспитализована је и Д. П. (30), која је била за воланом „хјундаија“ у који се закуцао „пунто“.

До трагичне несреће, подсетимо, дошло је јуче поподне када је „фијат“, идући брзом траком у контрасмеру ударио у аутомобил који се регуларно кретао својом траком. После силовитог судара са „хјундаијем“ „фијат“ се запалио.

Фото: Принтскрин/инстаграм

На Телеграм налогу 192_рс појавио се и тренутак када су се аутомобили сударили. Један од возача је испричао да је након изласка за Обреновац, у смеру ка Београду, у једном тренутку уочио аутомобил који је ишао у супротном правцу.

Како каже, није му јасно због чега возач „фијата“ није макар возио зауставном траком или покушао да заустави аутомобил и направи полукружно окретање.

– Прво сам помислио да се возач погубио и погрешио смер. Чак сам хтео да га зауставим и да му помогнем. Међутим човек је возио у контра-смеру и то брзом траком, што је равно самоубиству. Била су двојица мушкараца у колима и махала су осталим возачима, али сам стекао утисак као да су на тај начин желели да упуте извињење – прича возач који се јавио нашој редакцији.

Утврђује се због чега је „фијат“ ишао у контрасмеру, а на снимку који је објављен, види се да је сувозач избацио руку кроз прозор.

– Поједини су мислили да он држи мобилни и снима, али то није утврђено са сигурношћу – каже извор.