Ово је припадник Жандармерије који је разнео себе и љубавницу: Иза себе оставио…

0

На путу између Батајнице и Нове Пазове јутрос су нешто после 9 сати пронађена два беживотна тела у "опел вектри". Сумња се да се припадник Жандармерије Павле Р. са једном женском особом разнео у аутомобилу.

Возило је пронашла полицијска патрола, која је затекла у аутомобилу са оштећеном каросеријом беживотно тело мушкарца на возачевом и жене на сувозачевом месту.

Foto: Facebook/Printscreen

Сумња се да су мотиви ове трагедије љубавни проблеми, а према незваничним информацијама разнета жена није супруга Павла Р.

Полиција тренутно обавља увиђај на лицу места, након чега ће се знати више детаља, као и околности под којима је дошло до ове трагедије.

Foto: Facebook/Printscreen

Медији преносе да је Павле Р. из Старе Пазове радио је у новосадском одреду Жандармерије, а у слободно време бавио се резбарењем икона и гусли због чега су о њему писали и поједини медији.

– Верујем да је бити полицајац частан, витешки и тежак посао. Када дођем кући, свега има у глави. Резбарење дрвета ми помаже да саберем мисли, да све то избацим из себе, да се опустим и да сутрадан на посао одем хладне главе – испричао је пре две године Павле Р.

Он је за собом оставио супругу и двоје малолетне деце.