Ово је младић који је брутално претучен у Новом Саду (ФОТО)

0

Младић кога је Иван Контић (30) брутално и двиљачки претукао испред кладионице у Новом Саду, а онда му онесвешћеном изломио обе руке, што је згрозило јавност, јесте Миљан Мандић (28).

Реч је о момку који је писац, сценариста и драматург из Београда, који је ни крив ни дужан задобио трауме од монструма и тешке повреде.

Miljan Mandić je divljački pretučen u Novom Sadu FOTO: Sarajevofest.com

Случај који је потресао Србију и даље нема епилог јер је Контић побегао од закона, претпоставља се, у Црну Гору, па је за њим расписана међународна потерница због покушаја убиства.

Несрећни младић иначе живи у Београду, али је често одлазио у Нови Сад, где је завршио драмски одсек Универзитета уметности.

Да Мандић нема никакве везе са криминалним миљеом, говори и његова биографија. Завршио је Академију уметности, а између осталог, радио је на пројектима филма о цару Душану и бици на Кошарама. Тренутно се бави приватним бизнисом у фирми која се бави извозом тартуфа из Србије.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!