Прочитај ми чланак

Ово је Албанац код ког је пронађен арсенал оружја у Суботици: Члан међународне…

0

Откривен је идентитет мушкарца који је јутрос ухапшен са арсеналом оружја, а у питању је Албанац Дине Хетај (36). Како пишу београдски медији, он је члан међународне криминалне групе која се бави кријумчарењем оружја, а вођа групе се налази у Призрену.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Ударне оперативне групе, новосадског одреда Жандармерије и Полицијске управе Суботица, ухапсили су осумњиченог 36-годишњика из Суботице, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Хетај Дине је члан је међународне криминалне групе која се бави кријумчарењем оружја и наркотика коју води Ваљон Арифај из Призрена, пише „Блиц“.

Фото: Фејсбук

 

Како је саопштио МУП полиција је приликом претреса куће у којој живи осумњичени, пронашла три путне торбе у којима се налазило пет аутоматских пушака, више пиштоља, 510 метака и 4.100 евра.

Фото: МУП

 

Како се незванично сазнаје он је и превозио илегалне мигранте ка Европској унији и ка Великој Британији, пише Курир.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.