Овим речима се новинар Партизана Жељко Пантић опростио од свог Исаије! (ВИДЕО)

0

Познати новинар ''Партизановог весника'' Жељко Пантић, опростио се од свог сина Исаије Пантића, четрнаестогодишњег дечака, који је после дуге и тешке борбе данас поподне преминуо од последица тумора.

– Желим да обавестим све пријатеље, родбину и све оне који су волели мога Исаију да је он пре неких пола сата преминуо, након јуначке борбе, две године, пет месеци и једног дана након прве операције тумора мозга. Окружен породицом, без бола, муке тихо нас је напустио овог дана. Поносан сам на њега, захвалан сам Богу на сваком дану који је подарио, у коме смо могли да уживамо са њим, у тако дивном детету и особи, са надом да ће се драги Бог смиловати и примити га у један бољи свет у коме нема ни суза, ни смрти, ни болести – рекао је Жељко Пантић.

– Време комеморације и сахране ће бити накнадно одређено, обавестићемо вас. Некако, на крају смо дали све од себе и борили се, трудећи се да будемо на нивоу његове борбе, сломљеног срца што у тој борби нисмо победили – казао је Пантић.

Подсетимо, Партизан је био један од покретача хуманитарне акције за помоћ малом Исаији када је својевремено скупљена сума од 126.713 долара и која је уплаћена болници „Цхилдренс’ Натионал“ у Вашингтону 19. фебруара 2018. и прикупљена је за само два радна дана. Укључили су се тада сви, од Партизана и породице Пантић преко великих спортских ривала, министара у Влади Србије и многих других.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!