Прочитај ми чланак

ОТПУШТЕНА ЖЕНА која је рекла да јој је наређено да дође на Јуткин скуп!

0

Радница ЈКП "Расина" у Брусу која је у марту за Н1 изјавила да су јој надлежни наложили да дође на скуп подршке тадашњем председнику општине Милутину Јеличићу Јутки, проглашена је технолошким вишком. Иначе, директор ЈКП 'Расина', у коме је радила, је ЈУТКИН БРАТАНАЦ.

То је објавила на Твитеру Марија Лукић, која је својевремено пријавила Јеличића за сексуално узнемиравање.

Лукић је објавила фотографију раднице из ЈКП „Расина“ из прилога ТВ Н1 о скупу подршке Јеличићу, који је одржан у марту у Брусу, уз коментар: „Сећате се ове жене, са ‘спонтаног’ скупа подршке Јутки? Оне једине, која није знала да сакрије истину? Проглашена је ТЕХНОЛОШКИМ ВИШКОМ! Директор ЈКП ‘Расина’, у коме је радила, је Јуткин братанац.“

Лукић је додала да је истовремено и бесна и тужна.

„Звала сам је. Каже да ће бити на бироу док не стекне услов за мужевљеву пензију, у децембру, која ће износити око 12.000. Имала је 27.000 плату и једва преживљавала. Шта ће сада? Муж јој је умро пре годину, син јој се лечи од алкохолизма, на послу је бар имала неку интеракцију“, навела је Лукић.

Подсетимо, радница ЈКП „Расина“ је на наводно спонтаном скупу подршке Милутину Јеличићу, за Н1 рекла:“Рекли су ми (да дођемо овде). Наш шеф јавно-комуналног предузећа, овде је и директор наш. (Рекли су) да дођемо на овај скуп данас да подржимо нашег председника општине, што зарађујемо кору ‘леба и парче ‘леба и наш живот. Шта да ти кажем даље, мора се ради. Јесте хладно, али мора се издржи.“

Јеличићу се тренутно суди за сексуално узнемиравање по пријави његове некадашње секретарице Марије Лукић. Њен случај био је иницијална каписла да се још неке жене које су доживеле непријатности и које је Милутин Јеличић сексуално узнемиравао, оснаже. Тако је кривичном пријавом, првобитно било обухваћено седам жена.

На крају је оптужни предмет, међутим, покренут само због Марије Лукић.