Прочитај ми чланак

Отмица младића у Новом Саду: Отмичари тражили 200.000 евра од оца

0

Полиција у Новом Саду расветлила је отмицу осамнаестогодишњег младића, кога је пронашла неповређеног у гепеку аутомобила. Ухапшена су четворица осумњичених, саопштио је МУП.

Отмицу је јутрос око 3.30 пријавио отац отетог младића, из Сремске Каменице, коме су отмичари тражили 200.000 евра, како би му вратили сина.

После интензивне потраге на подручју града, полиција је на Клиси, у гепеку аутомобила, пронашла неповређеног младића и осумњичене Новосађане – М. Р. (2003), С. Б. Ђ. (2003), Г. Б. (2003) и једног седамнаестогодишњака.

М. Р, С. Б. Ђ, и Г. Б. одређено је задржавање до 48 сати и биће приведени, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.

Осумњичени малолетник ће бити приведен надлежном судији Вишег суда у Новом Саду.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао је припадницима полиције у Новом Саду.

„Јасно стављамо до знања да ћемо се свакодневно супротстављати и сузбијати свако понашање и активност који би, на било који начин, могли да угрозе безбедност грађана, да за криминалце у нашој земљи нема места и да је српска полиција у потпуности спремна да одговори на све сложеније безбедносне изазове, ризике и претње“, поручио је Гашић, преноси РТС.