Прочитај ми чланак

ОТКРИВЕНО: Од 8. новембра Вучић поново све затвара?

0

Србија ће се прикључити колективној тужби коју организују немачки адвокати ПРОТИВ МУЧЕЊА ЉУДИ НА БАЗИ ЛАЖНИХ ЧИЊЕНИЦА У АФЕРИ "ЦОВИДГАТЕ ". Поводом тога је данас одржана конференција за медије, коју су режимски и Сорош медији у Србији игнорисали.

„Замислите децу која одрастају са идејом и забраном да другарицу и друга ухвате за руку. То су сутра аутистична деца! Колега из Америке зове то злочин против човечности. Ми идемо у колективну тужбу, Срби који осете да су остали без прихода, воље за животом, а знам колико је сваки дан суицида, нека нам се јаве. Ово је само тест вирус, следећи вирус или биолошко оружје неће нам дати прилику да се одбранимо ако сада не кажемо НЕ“, поручила је клинички психолог Мила Алечковић.

Адвокат МИлан Босика је објаснио грађанима да се позову на члан 25 Устава Србије који гласи „Физички и психички интегритет је неповредив. Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном и понижавајућем кажњавању нити повргнут медицинским и научним огледима без свог слободног пристанка“.

„Када дође тај момемнат да неко каже мора, ви ћете да кажете НЕ и да се позовете на члан 25 Устава Србије! Забрањен је сваки вид дискриминације, то је забрањено и Европском конвенцијом. Дакле, кршите ми основно и лично право да не будем вакцинисан. За мене је вакцина против ковида експеримент. Када сви кажемо да нећемо, не могу ништа, а наше право је и да будемо болесни. Светски стручњаци су доказали да нико није заразан на основу ПЦР теста јер тај тест не говори ни о једној инфекцији, а нама све јављају на основу ПЦР теста?

Он се препоручује само за медицинска истраживања. Погледајте данас РТС и све медије који кажу двоје је умрло од короне, а преко 100 људи дневно умре од последица карцинома и 60 од последица срчаног удара! То није битно? Имамо информацију да од 8. новембра креће поново затварање. Србија је једина имала полицјски час, као за време Гестапоа. Зато не посустајте, борите се законом, информацијама, свим расположивим снагама! Најбитнија су деца, како ће да стекну колективни имунитет?

Нема званичне одлуке да се носе маске, то је само препорука Владе. Ово је атак на сву децу и атмосфера линча према сваког грађанину у стилу мораш да ме слушаш, да се вакцинишеш. Ми крећемо у свеопшту борбу, Срби су први устали 7. и 8. јула против овог глобалног терористичког рата, ако смо у Првом светском рату могли да победимо на Колубари, на Церу, можемо и сада у складу са нашим слободарским духом“, поручили су стручњаци.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!