ОН СВЕ ЗНА Вучић: У Србији ће од короне да оболи двоје, троје, највише 10 људи!

0

Према званичним подацима, у Србији је укупно 18 оболелих од коронавируса, пошто је у односу на среду ујутро, потврђено још шест нових случајева. Број заражених је до сада за скоро дупло премашио очекивања председника Србије Александра Вучића.

Вучић је познат по исхитреним, бахатим, неодмереним изјавама и наступима у јавности и на конференцијама. До сада је константно нападао политичке противнике, измишљене непријатеље из Србије и света, а када се појавио коронавирус, који је сада већ увелико загазио у нашу земљу, први човек државе се најпре шегачио са докторима, да би потом изјавио да ће у Србији од вируса Цовид19 оболети неколико људи… Максимум 10 особа.

– Нисмо жариште кризе. Код нас и ако се буде повећавао број, то ће по један, два, три, пет, десет, а не по стотине и хиљаде као што је случај у Кини, Италији, Јапану или Јужној Кореји – рекао је Вучић.

Вучић је, као и безброј осталих, морао да прогута и ову изјаву јер је у Србији број оболелих од коронавируса достигао 18. Готово дупло више од његових предвиђања. И то не само да је цифра премашила његова очекивања током читавог трајања епидемије вируса, већ је само у једном дану регистровано 13 случајева.

Дакле, бахатост, незнање, нестручност и мешање у нешто што не зна, нити би председник Србије требало да зна и предвиђа, тера сваког становника ове земље да се запита куда плови овај брод и ко нам је на челу државе. Нарочито ако се има у виду да коронавирус нимало није безазлен како се у почетку представљало и да са здрављем грађана Србије никако не треба да се шали.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!