Прочитај ми чланак

Oдржан протест „Нећу геј параду у Београду“, режим ЗАБРАНИО све породичне скупове!

0

Протест против геј параде одржан је данас у Београду, испред споменика Цару Николају, где се окупило неколико стотина Београђана упркос невремену.

Народ је прошетао до Владе Србије где је предао захтев да се откаже геј парада, коју и ове године организује Вучићев режим у оквиру „недеље поноса“ у Београду од 4. до 10. септембра.

Окупљенима су се обратили проф. др Бранислав Ристивојевић, Нада Гладовић из Удружења лекара и родитеља за науку и етику и Јасмина Лемајић из покрета „Сачувајмо отаџбину Србију“.

Говорници су истакли да је ЛГБТ пропаганда увод у наметање педофилије као прихватљивог друштвеног понашања.

Протесту су присуствовали и народни посланик „Двери“ Иван Костић, др Мила Алечковић, др Бранислав Антонојевић…

Након говора је одржана протестна шетња до Владе Србије, где је предат захтев организатора да се откаже геј парада у Београду.

Организатори су нагласили да је режим ЗАБРАНИО све породичне скупове током наредне недеље и дозвољава само одржавање скупова у оквиру „недеље поноса“ и промоције ЛГБТ вредности.

Централни догађај тзв. Недеље поноса је тзв. Парада поноса 9. септембра, а организатори данашњег скупа су позвали грађане Србије да се мирно окупе у близини парка Мањеж током „геј параде“ (будући да је протест забрањен) и својим доласком искажу противљење ЛГБТ вредностима у Србији.