Прочитај ми чланак

Од вечерас многи у Београду без воде!

0

Јавно комунално предузеће „Београдски водовод и канализација” најавило је да ће од сутра у 22 часа без воде остати потрошачи у више насеља због неодложних радова на црпној станици „Железник”.

Без воде ће од четвртка 5. јула у 22 часа остати потрошачи у Барајеву, насељу Гај, затим насељима Гуњице, Гунцати, Мељак, Вранић, Баћевац, Велики Борак, Шиљаковац, Сремчица, Рипањ (део према Барајеву), Рушањ, Велика Моштаница, Руцка.

Без воде ће остати и потрошачи у насељу Железник у улицама Стевана Филиповића (од улице Милована Нићифоровића), Небојше Марковића, Вука Караџића, Жикице Јовановића-Шпанца и бочним улицама и Ђуре Јакшића.

Нормализација снабдевања водом очекује се у петак 6. јула у поподневним сатима, а за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне.

„Молимо потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. Екипе Београдског водовода ће се трудити да радове заврше у што краћем року, а потрошаче молимо за стрпљење и разумевање”, поручује се у саопштењу.

Овим радовима биће обезбеђено поузданије снабдевање потрошача водом овог дела града.

(Танјуг)