Прочитај ми чланак

Од данас скраћено радно време: Ево како ће радити продавнице, поште, банке, пијаце

0

У складу са новим мерама Владе Србије о ограничењу кретања грађана у циљу сузбијања корона вируса од данас продавнице, пекаре, угоститељски објекти, банке раде према измењеном радном времену

БЕОГРАД – У складу са новим мерама Владе Србије о ограничењу кретања грађана у циљу сузбијања корона вируса од данас продавнице мешовите робе и прехрамбених производа, пекаре, угоститељски објекти, банке, поште и градске пијаце раде према измењеном радном времену.

Foto: printscreen/youtube

Компанија ““Лидл““ обавестила је потрошаче да ће због новонастале ситуације радно време свих Лидл продавница до даљег бити од 8 до 18 х сваког дана.

Компанија је апеловала на грађане да у оваквим ситуацијама поступају одговорно, поштују ванредне мере и савете лекара да остану код куће, као и да у продавницу иду онда када је заиста неопходно и купују рационално.

Апотекарска установа Лиллy Дрогерие увела је ново радно време током ванредног стања, па ће Лиллy дрогерије широм Србије радити радним данима од 8х до 20х, док је суботом радно време у већини дрогерија од 8х до 15х.

Дежурне апотеке радним данима и суботом биће на адресама Димитрија Туцовића 1А у Панчеву и Крушедолска 1 у Београду.

На сајту Ушће Шопинг центра наведено је да ће радно време локала и киоска бити од 12х до 20х, да ће супермаркет радити од 9х до 20х, а апотека и дрогерије од 10х до 20х.

Радно време локала у Стадион Шопинг центру је од 12х до 18х, мегамаркета од 8х до 18х, а апотеке и дрогерије од 10х до 18х.

У обавештењу на сајту тог центра наводи се да ће експозитура Аддико банке, која је у том центру, радити од 9х до 17х.

Градске пијаце радиће по измењеном режиму све док у Србији траје ванредно стање.

Све пијаце које се налазе у сиситему „Градских пијаца“ радиће свакодневно у периоду од 8х до 15х, почев од данас.

Од данас и све експозитуре НЛБ Банке у Србији раде скраћено, од 9х до 14х.

У саопштењу се наводи да је то још једна мера коју НЛБ Банка реализује како би допринела борби против ширења корона вируса у Србији.

Према измењеном радном времену раде и у поште, а оне које су до сада радиле током целог дана радиће од 10 до 17х, а суботом од 10 до 14х.

Радно време пошти које раде недељом биће од 10 до 14х, а Главна пошта у Таковској улици у Београду радиће радним данима од 10 до 17х и викендом од 10 до 14х.

Компанија Телеком саопштила је да је предузела све мере како би олакшали коришћње услуга и пружили максималну заштиту и информисаност током ванредног стања.

Како се наводи, пословнице ће радити са измењеним радним временом, док ће корисници и даље моћи да све жељене информације добију путем сајта , позивом контакт центра на број 0800 100 100, као и путем друштвених мрежа.