Прочитај ми чланак

Никад бруталнији покушај Вучићевог режима да сруши портал Србин инфо! (ВИДЕО)

0

Од када смо основали портал Србин.инфо, готово свакодневно смо на мети јаких хакерских напада због чега смо годинама значајни део зараде морали да улажемо у врхунску заштиту јер су нам обарали сајт да би спречили изношење истине.

Вероватно сте приметили да се наш и ваш портал у претходном периоду отварао уз потешкоће. Разлог за то су до сада најбруталнији напади.

Годинама одолевамо изузетно јаким притисцима са свих страна. Некако опстајемо уз велики труд појединаца и уз помоћ народа. Од недавно, хакерске нападе на нас су подигли на највиши ниво, 24 часа покушавају да нас оборе, а кад погледате одакле долазе напади, јасно је и коме толико сметамо да је наредио удар на нас свом силом.

Тренутно бруталне нападе трпимо из Србије, а с обзиром на интензитет напада, једино ко има капацитет за тако нешто је држава под контролом режима Александра Вучића.

После Србије, највећи број напада долази од Албанаца са окупароног Космета и из Албаније. Није тешко закључити ко су Вучићеви „коалициони партнери“.

У видео прилогу можете видети када су се и којом јачином одигравали напади на наш портал, као и са којих дестинација.

Због 24-часовних напада, постојећи сервер нам је на „издисају“ и опстаје само захваљујући целодневним напорима техничког администратора.

Ипак, принуђени смо да уложимо више хиљада евра у нови сервер и нови сајт који ће моћи да издржи све жешће нападе.

„Србин инфо“ је портал на којем и поред велике читаности не сме да се рекламира ни једна домаћа компанија, портал који не прима ни динар из буџета (за разлику од свих „мејнстрим“ медија) и медијска кућа којој „Јутјуб“ и „Фејсбук“ константно бришу прилоге, ограничавају домет и тако додатно онемогућавају зараду.

Једноставно, драги читаоци, зависимо од ваших донација, па вас молимо да нам и овога пута помогнете у одбрани истине. Ако вам је стало до опстанка портала „Србин инфо“, подржите рад истински независног, родољубивог и антиглобалистичког медија.