Прочитај ми чланак

„Немој да те масакрирам, има да ме поштујеш, је л’ си ме чуо?“: Хофман прети и…

0

На друштвеним мрежама појавио се нови снимак насиља на коме се види како кик-боксер Миљан Видовић Хофман шамара конобара. Није познато када је настао снимак, као ни где, а реч је о рођеном брату Љубана Видовића, који је прошле недеље уснимљен како прети радницима кафића у Републици Српској.

На снимку који се појавио недавно на друштвеним мрежама види се како Миљан стоји испред конобара и шамара конобара.

„Коме си рекао да ћеш да закољеш папагаја? Хоћеш да закољеш папагаја пред мојом ћерком? Је л’ си рекао пред мојом ћерком да ћеш да закољеш папагаја? Је л’ њој да сервираш мртвог папагаја? Немој да те масакрирам пи*ко мала, немој да видиш ко сам ја пи*ко мала. Не смеш мом детету да кажеш ништа лоше, има да ме поштујеш, је л’ си ме чуо?“, говори Видовић а потом шамара конобара и удара га песницом у стомак.

Погледајте снимак:

Ово није први пут да се Видовић нађе у фокусу јавности. Миљан Видовић је пре неколико месеци уснимљен у друштву генералног секретара Владе Новака Недића. Он је тада снимљен са групом батинаша из Панчева, и то непосредно пред велики митинг Српске напредне странке (СНС) у том граду.

Иначе, Миљан је рођени брат Љубана Видовића, кик-боксера који је прошле недеље уснимљен како упада у локал у „Street“ у Модричи и прети радницима.

Том приликом изјављује и да он и његова екипа рекетирају пола Београда.