Прочитај ми чланак

Навијач Србије напао Пиксија током меча, погледајте реакцију селектора (Видео)

0

Навијач се буквално попео на клупу Орлова

Играли су се репрезентативци Србије са живцима навијача током утакмице са Словенијом и секунде су их делиле од пораза у 2. колу Европског првенства, да би, на крају, Лука Јовић искочио као спасилац и у дубокој надокнади времена постигао гол за коначних 1:1.

Није било лако српским навијачима тих последњих 20 минута, након што су Орлови направили велику грешку (читај: Мијат Гаћиновић и Сергеј Милинковић-Савић), да би им поменути Јовић барм мало поправио расположење и утицао да са „Алијанц Арене“ не оду потпуно утучени.

А колико су били љути говори и један видео снимак који се појавио на друштвеним мрежама, где је један српски навијач ушао у дијалог са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем који се трудио да остане смирен.

С друге стране, српски навијач као да је био на ивици плача од муке због резултата на семафору:

– Како их пуштате? Словенци вас ј**у, бре… Па човече, па човече – викао је навијач Србије иза клупе Орлова, док Пиксија те речи нису погађале.

Голом Јовића Србија је дошла до бода који на крају може да буде круцијалан, јер би у неким комбинацијама Орлови и са нерешеним резултатом против Данаца могли даље. Оно што је сигурно, победом је други круг загарантован.