Народне патроле откриле? Ево што значи тајни симбол који цртају емигранти по БГ

0

Дамњану Кнежевићу, иницијатору народних патрола против емигрантског насиља, јавио се велики број грађана који су указали на чудне симболе исписане по центру Београда, али и у другим градовима Србије, пре свих у Суботици.

– Знакови су ишарани на местима где емигранти спавају и где се крећу. Један од њих је настао непосредно после напада на српског младића у Дринчићевој улици на Дорћолу. Иначе, том младићу се лекари и даље боре за живот, али име нећемо објављивати по жељи његове породице.

Овде је реч о џихадистичким симболима, који доказују да су џихадисти присутни у Србији. Потврду за значење ових симбола смо добили од еминентних стручњака.

Зато позивам Министарство унутрашњих послова да реагује и приведе правди лица која овим знаковима изазивају верску и националну мржњу.

Шта ће се десити ако из Турске пут Србије ускоро крене три милиона емиграната, међу којима има и ИСИС ратника?

Зато позивам све грађане да 8. марта од 16 часова дођу на велики протест испред Владе Србије и покажу да Срби нису ксенофоби, већ људи који су забринути за своју безбедност. Нећемо дозволити шеријат на улицама Србије – поручио је Кнежевић за „Србин инфо“, а затим уништио расистички симбол у центру Београда.

Шта је још за наш портал поручио лидер иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“, погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!