Прочитај ми чланак

Народ даје 4.000 евра плате радницима фирме која је надлежна за депонију у Винчи!

0

Београђани исплаћају просечне плате од преко 4.000 евра месечно запосленима у „Бео чиста енергија“ да не раде апсолутно ништа - стоји у саопштењу Странке слободе и правде.

Иако су одговорни за управљање депонијом, не само што нису спречили пожар, већ нису ни обавестили Београђане да депонија гори и да је град прекривен канцерогеним димом који озбиљно угрожава здравље људи и деце.

Фото: Јутјуб

Уместо да се баве својим послом, изгледа су једино посвећени исисавању новца из београдске касе.

Зато су Београђани Суезу само за управљање пројектом прошле године уплатили 8,4 милиона евра, а правним и финансијским консултантима додатних 4 милиона евра.

Своје циљеве нису крили ни приликом израде уговора за јавно приватно партнерство, па је у оквиру пратеће уговорне документације остала напомена: “Сви трошкови у РСД су трошкови вођења Опеx-а или СПВ-а које треба надувати”.

Због таквог односа ће процењена штета од ове „пљачке века“ бити преко милијарду евра у новцу, док ће штета по здравље Београђана бити немерљива.

Странка слободе и правде гарантује да ће штетни уговор са „Бео чиста енергија“ раскинути, а Београђанима омогућити чист ваздух и безбедну рециклажу и одлагање отпада – стоји на крају саопштења Странке слободе и правде.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!