Прочитај ми чланак

Нарко дилери у Лазаревцу прете породицама чланова Удружења грађана Свети Сава…

0

У протеклих неколико дана нарко дилери који деци у Лазаревцу растурају наркотике претили су отворено члановима Удружења грађана Свети Сава и то пред њиховим супругама и децом. Поставља се питање шта то ради лазаревчка полиција и генерално полиција којој је у опису посла сузбијање растурања наркотика?!

Лазаревачки нарко дилери су се толико и тако осили да у по бела дана на улици прете људима и породицама чланова Удружења грађана Свети Сава и сва је прилика да ће уместо полиције нарко дилерима и растурањем наркотика у Лазаревцу морати да се позабаве припадници Удружења грађана Свети Сава.

Ово нека буде и последње упозорење надлежним државним органима јер уколико они и даље буду одбијали да раде посао за који су плаћени онда ће те послове за њих одрадити чланови Удружења грађана Свети Сава. И треба да знате да се неће само задржати на Лазаревцу. У наставку можете прочитати саопштење Удружења грађана Свети Сава овим поводом.


УГСС тражи најхитније реаговање надлежних органа и склањање са улице Ђорђа Јаковљевића званог Ђоле Слинави и Бојана Борјана, а повод је тај што је од стране њих ових дана упућено низ бруталних претњи члановима нашег Удружења.

Напомињемо да су наше чланове којима је прећено и којима је угрожена безбедност у тренуцима када су им претње упућиване били са својом децом и супругама. Окидач за настанак ових претњи од стране ових наркодилера био је наш захтев и борба да се у Лазаревцу отвори одељење за борбу против наркотика.

Инсистирамо на томе да полиција реагује, да заштити наше чланове, у супротном бићемо приморани да се самоорганизујемо и заштитимо наше чланове.

Такође морамо да напоменемо да се ради о лицима која су организовала паљење аутомобила, пуцњаве и који и даље активно дилују дрогу по Лазаревцу.

Поручујемо да нећемо дозволити да било ком члану нашег удружења деси било шта и да смо спремни да се одбранимо у сваком тренутку!

Како радили тако нам Бог помогао.

Удружење грађана Свети Сава