Прочитај ми чланак

Напредњаци 2019. године потписали уговор за извоз НАШЕ ДЕЦЕ страним фирмама!

0

Напредњачка власт је крајем 2019 године, потписала споразум са седам страних фирми којима ће српску децу, која су одузета од родитеља давати на усвајање.

У неким случајевима одузимање деце је оправдано, јер свакако постоје родитељи који злостављају своју децу, али у већини случајева деца се одузимају због баналиних разлога, а један од њих је и тај што родитељи немају новца да издржавају дете. Деца која се одузму дају се фирмама са којима је уговор склопило Министарство за рад, запошљавање, социјална и борачка питања.


По том уговору сарадња се врши са следећим страним фирмама:

Hopscotch Adoptions INC, SAD
Loving Heart international Kanada
Familie Internationa Frankfurt, Germany
Creixer Junts, Spanija
Atid Haieladim, Izrael
Adoptionscentrum , Svedska
Ariete Onluns , Italija
Све ове фирме се баве продајом одузете деце, а када се једном та деца продају њихова даља судбина се не зна. Деца се бришу из система наше државе, као да никада нису ни постојала, а документација о усвајању је тајна и никоме није доступна, сем онима који руководе овим црним операцијама, а ко је за то задужен и ко то ради је такође тајна.

Одузимају се само мала деца узраста од 1 до 5 године, а све зато да се касније, када одрасту, не би сећала одакле су дошла.

Јасно је да се овде ради о незапамћеном гажењу и угрожавању права детета од стране државе и центара за социјални рад који руководе овим операција.

Јер се тој деци одузима право на сопствени избор, иако су рођена у Србији, као Срби, она никада неће живети у Србији, неће више бити српске националности, а питање је да ли ће икада и сазнати одакле заиста потичу и ко су им прави родитељи.

Ова деца немају право на избор, уместо тога, о њиховој судбини одлучује Српска напредна странка, која је и дозволила ово и центри за социјални рад, који се наводно боре против трговине децом, али су заправо они ти , који тргују и продају децу.