НА ЗЛАТИБОРУ 12. Полицијада

0

Синдикат српске полиције организује дванаесту по реду спортску манифестацију под називом Полицијада "Златибор 2019" која се одржава 7. и 8. јуна на Златибору.

Свечано отварање манифестације планирано је за петак, 07. јун у 15.00 часова на спортским теренима Студентског одмаралишта „Ратко Митровић“ на Златибору.

Реч је о најмасовнијем спортском окупљању у оквиру МУП-а, Републике Србије. Ове године очекује се више од 750 учесника који ће се такмичити у 12 дисциплина, а саставни део догађаја је и туристички обилазак наше планинске лепотице, Дрвенграда у Мокрој Гори и Андрићграда у Вишеграду, који ће бити организовани у сарадњи са Туристичком организацијом Златибор.

Полицијада у организацији Синдиката српске полиције, сваке године окупи и низ угледних званица из врха МУП-а и државе, што свакако привлачи велику медијску пажњу. Ове године, поред гостију из Словеније, који су већ традиционални гости, присутни ће бити и представници Синдиката бугарске и македонске полиције, као и представници синдиката других делатности из Републике Србије.

Спортске дисциплине на Полицијади су: мали фудбал, баскет, рукомет, одбојка, пецање, стрељаштво, тенис, стони тенис, шах, пикадо, повлачење коноцпа и трчање.

Подршку у организацији манифестације дала је Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, Златиборац и Зајечарска пивара.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!