Прочитај ми чланак

Мирољуб Петровић прети смрћу др Јовани и Вишекруни: Вућић треба само да ме позове!

0

Мирољуб Петровић, промотер Александра Вучића и његовог издајничког режима, упутио је отворене претње смрћу др Јовани Стојковић, због чега би у нормалној земљи, а не колонији под управом СНС картела, морао већ да заврши у затвору.

Где је министар полиције Александар Вучић и где је јавни тужилац да реагују на исти начин када неко на „Твитеру“ опсује децу Александру Вучићу. Да ли је нормално да било ко прети смрћу лекарки и мајки троје деце, каква год да је њена политичка опција?

Сви докази постоје. Сад је на потезу полиција и судство. Ако не буду реаговали, починиће и сами кривично дело.

Такође, Петровић је у видео прилогу претио и Ђорђу Вишекруни и док је то радио позивао се на Александра Вучића, за кога је рекао да га зове телефоном.

– Сад Јована кука како јој је полиција упала у стан. Добро си прошла. Да је Мирољуб Петровић данас на власти, мирисала би цвеће одоздо. Мислиш да не може да вам пукне црна погибија!? Мислиш да не не може да се деси да ме позове Вучић и да каже, Мирољубе преузми полицију!? Може, бато! Само да ме позове! Знаш шта ће да буде? Биће кидање! Позваћу и Мишу Вацића да почистимо Србију, као у старом Израелу. Симпатичан је Вулин, али је мекан, не кида довољно – рекао је између осталог Мирољуб Петровић.